Під Києвом невідомі підірвали банкомати

Злочинці викрали касети з грошима після вибуху невідомої речовини

Під Києвом в середу, 28 жовтня, близько другої години ночі невідомі пошкодили банкомати, вмонтовані в стіну продуктового магазину, викрали касети з грошима і зникли в невідомому напрямку. Інцидент стався в селищі Борова Фастівського району. Про це повідомили у відділі комунікацій поліції Київської області.

На місці події працювали правоохоронці та вибухотехнічна служба. В результаті вибуху невідомої речовини пошкоджено частини рами банкоматів. На даному етапі встановлюється розмір завданої матеріальної шкоди.

Слідчим відділом по даному факту порушено кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) КК України. Встановлюються свідки події, а також проводяться оперативно-розшукові заходи з встановлення та затриманню зловмисників.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше невідомі викрали гроші з банкомату з території медичного закладу в Подільському районі. Атаці піддався банкомат, розташований в приміщенні дитячої поліклініки на проспекті Свободи, 22, з якого викрали касети з грошима на суму 280 тисяч гривень.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися