На Київщині знайшли підпільний цех з виробництва алкоголю (ФОТО)

Подробиці розповіли в прокуратурі регіону

У Київській області виявили та закрили підпільний цех з виробництва алкоголю. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Київської обласної прокуратури.

За відомства, викрито підпільний цех з виробництва алкогольних напоїв, а також місце оптового продажу нелегально виготовленої продукції й тютюнових виробів. Слідство встановило, що на території Київської області група осіб виготовляла та продавала фальсифіковані спиртовмісні напої. Небезпечний для життя та здоров’я людей фальсифікат виготовляли в приватному будинку одного з учасників "бізнесу".

"Продукцію власного виробництва та фальсифіковані алкогольні вироби з підробленими марками акцизного податку, а також тютюнові вироби різних виробників без акцизу реалізовували оптовими партіями перевіреним клієнтам", — заявили у Київській обласній прокуратурі.

Під час обшуків в учасників банди вилучили 6,4 тисячі пачок тютюнових виробів, 1,4 тисячі літрів спирту, 10,4 тисячі літрів алкогольних напоїв, тару для пакування і розливу, а також обладнання для виробництва. Вартість конфіскату фальсифікату оцінили у 2,5 мільйони гривень.

Читайте також, що у Києві чоловік жорстоко вбив свого батька та травмував матір.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Микола

11 липня 2023, 14:28

Слава Украiнi !!! У нас все заборонено , Я думаю це виробництво алкоголю та цигарок потрiбно легалiзувати !!! Нехай люди працюють та платять подарки , а горiлку Та цигарки продают до росii !!!

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися