У Києві чоловік жорстоко вбив свого батька (ФОТО)

Що відомо про умисне вбивство в столиці

У столиці повідомили про підозру в умисному вбивстві чоловіку, який вбив власного батька. Про це розповіли в Національній поліції України у Києві, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, киянин двічі вдарив ножем родича в шию та завдав тілесних ушкоджень своїй матері, яка також була в квартирі та намагалась заспокоїти сина. Слідчі встановили, що потерпілий отримав несумісні із життям поранення. Вбивство сталося у Дніпровському районі Києва під час раптової сварки батька з сином, який прийшов додому напідпитку.

Патрульні поліцейські розшукали мешканця столиці неподалік від місця злочину. Виявилося, що киянин 1997 року народження неодноразово судимий за майнові злочини та нещодавно звільнився з місць позбавлення волі. Правоохоронці вилучили речові докази з місця вбивства та затримали чоловіка. За умисне вбивство рецидивісту загрожує до 15 років тюрми. Після результатів судової медичної експертизи поліцейські кваліфікують дії чоловіка відносно його матері.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві знешкодили потужне хакерське угруповання, яке крало гроші з банківських рахунків українців. Слідство встановило, що лише в одному з епізодів хакери вкрали понад 10 мільйонів гривень з депозитного рахунку столичного нотаріуса. Ці гроші належали Фонду гарантування вкладів фізичних осіб та призначались для виплат потерпілим вкладникам ліквідованих банків. Силовики затримали дванадцять учасників злочинного угруповання.

Читайте також та дивіться відео, як чорні "фармацевти" у Києві зазнали збитків на мільйони.

Джерело: https://t.me/gunpKyiv/775


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Саша

10 липня 2023, 22:35

А почему ножом жестоко? А какие виды нежного убийства вы, авторы этого материала, знаете? Поделитесь с читателями, раз уж начали.

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися