У Києві чоловік спалив понад десяток автівок військових (ВІДЕО)

Що відомо про серію підпалів у столиці

У Києві затримали чоловіка за підпал дванадцяти автомобілів українських військових. Подробиці про серію підпалів у столиці розповів начальник Національної поліції України у Києві Дмитро Шумейко, передають "Коментарі".

За його словами, серія підпалів автомобілів сталася у Деснянському районі Києва наприкінці минулого року. Усі власники пошкоджених автомобілів військові та особи, що мають відношення до Сил оборони. Щоб встановити особу палія поліції довелося допитати понад тисячу свідків. Підпали відбувалися у період перебоїв з електропостачанням та освітленням вулиць під час обстрілів Києва.

Слідство встановило, що палій власноруч виготовляв саморобні запалювальні пристрої та кріпив їх на автомобілі військових. Чоловіка затримали під час спроби знищити тринадцяту автівку. Ним виявився 35-річний чоловік, який переїхав до Києва з іншого регіону у 2014 році. В його квартирі провели обшуки. Свої дії затриманий пояснив негативним відношенням до військових. Чоловіка заарештували. Зараз триває перевірка його причетності до інших злочинів, зокрема — проти основ національної безпеки України. Палію загрожує до десяти років тюрми.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Бучанському районі Київської області молодик підпалив два автомобілі. Власники вчасно помітили пожежу і вогонь лише частково пошкодив майно. Поліцейські розшукали палія. Ним виявився 23-річний родич заявниці. Хлопець зізнався, що вчинив підпал через конфлікт у родині. 

Нагадаємо, що у Київській області викрили мережу борделів, яку контролювали жінки. "Бізнес" з надання інтимних послуг за гроші організувала 38-річна мешканка Бориспільського району. Допомагали їй контролювати підпільні заклади з надання послуг сексуального характеру двоє спільниць. Сутенерки підбирали привабливих дівчат для зайняття проституцією, спілкувалися з клієнтами та організовували зустрічі. Рекламу борделів розміщували в інтернет. Подробиці та відео — за посиланням.

Читайте також, що на Київщині чоловік розчленував та спалив тіло колишньої дружини.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися