Київський чиновник погорів на великому хабарі

Інженер київської ОДА отримав 200 тис. Гривень за підпис актів при будівництві школи

Боротьба з корупцією в Україні проносить свої плоди. Так, в НАПКА розповіли, хто найчастіше бере хабарі в Україні. А ось в Києві черговим хабарником виявився інженер. Чоловік працював у столичній обласної адміністрації. Про це повідомили в Офісі генпрокурора. Інженер з технічного нагляду працював в департаменті регіонального розвитку Київської обласної державної адміністрації. Після отримання хабара був затриманий прокурорами спільно з детективами СУ Головного управління Нацполіціі в м.Київ та оперативними працівниками Головного управління СБУ в Києві та Київській області.

"За даними слідства, службовець вимагав 200 тис. грн за підписання актів приймання виконаних будівельних робіт на будівництві однієї зі шкіл на території Київської області. Після отримання хабаря був затриманий", - йдеться в повідомленні.

На цей час в Департаменті регіонального розвитку Київської ОДА йдуть обшуки.

У генпрокурора також нагадують, що згідно зі ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше в Києві за хабар затримали ректора одного зі столичних вищих навчальних закладів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися