"У всі тяжкі" по-київськи: поліція накрила нарколабораторію

Зловмисник облаштував нарколабораторію в автомобілі

Небезпечний, незаконний, а часом і смертельний бізнес на наркотиках вабить до себе людей з різних верств населення. При виготовленні дурману люди вдаються до хитрощів. Так, поліцейські припинили діяльність нарколабораторії, яку житель столиці обладнав в автомобілі. Про це повідомили в поліції Києва.

Так, напередодні, 5 серпня, патрульні помітили автомобіль Mercedes-Benz, припаркований з порушенням правил дорожнього руху. Водій автомобіля поводився дивно, помітно нервував і весь час намагався прискорити завершення розмови, що викликало підозру у поліцейських. Інцидент стався у Святошинському районі Києва.

Патрульні вирішили оглянути автомобіль. При цьому в ньому виявили різні місткості з речовинами, а також три скляні колби, гумові й скляні трубки, респіратори та захисні костюми. Устаткування вказувало на те, що автомобіль використовувався в якості лабораторії для виробництва наркотичних речовин.

Водія довелося затримати. Зараз правоохоронці вирішують його подальшу долю.

Як повідомляв портал "Коментарі", Служба безпеки України ліквідувала дві наркотичні лабораторії з виробництва і збуту наркотиків у Київській області. Групу організував колишній учитель хімії, яким виявився викладач одного з вищих навчальних закладів столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися