Стрілянина в Обухові: постраждала дівчина

Поліцейські затримали водія, який стріляв по автомобілю

Конфлікт на дорозі між автомобілістами привів до стрілянини. Інцидент стався в місті Обухів Київської області. Про це повідомили в прес-службі Головного управління Національної поліції.

"У місті Обухів невстановлений водій на автомобілі синього кольору скоїв кілька хаотичних пострілів біля зупинки громадського транспорту. У результаті чого була травмована дівчина - продавчиня з кіоску, яка вибігла на вулицю на звуки стрілянини. Стрілець зник в невідомому напрямку. А 20-річна потерпіла доставили в лікарню, де їй діагностували непроникливе  поранення грудної клітини ", - уточнили в поліції.

По гарячих слідах порушника затримали вже в Києві.

Стрілку 33 роки, він проживає в столиці. Під час затримання правоохоронці виявили та вилучили пістолет "Форт-12", патрони, дозвільні документи.

Як випливає з поліцейської інформації, конфлікт розгорівся на одному зі світлофорів. Два водії вступили в словесну перепалку, після чого один з них, вже в русі зробив кілька неприцільних безладних пострілів по автомобілю опонента. Постраждала дівчина-продавець, яка перебувала поблизу. Хулігану загрожує до семи років позбавлення волі.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше в Запоріжжі лікар з пологового будинку влаштував стрілянину з вогнепальної зброї.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися