Викрав 19 авто: в Києві судитимуть серійного викрадача

Збиток від діяльності автокрадія склав більше мільйона гривень

До суду направлено обвинувальний висновок у відношенні чоловіка, який звинувачується у викраденні 19 автомобілів на території Святошинського району столиці. Про це повідомляє пресслужба прокуратури міста Києва.

"Київської місцевою прокуратурою № 8 завершено досудове розслідування та направлено до Святошинського районного суду м.Києва обвинувальний акт відносно чоловіка, який звинувачується у викраденні 19 автомобілів на території Святошинського району столиці", - відзначили в прокуратурі.

За даними слідства, в період з 2017 по 2020 рр. обвинувачений викрав 18 автомобілів марки Daewoo і 1 автомобіль марки Сhevrolet. Вкрадені машини зловмисник збирався здати на розбирання або продати по запчастинах.

Правоохоронці оцінили збиток від діяльності автокрадія в 1,4 млн грн.

"Зауважимо, що обвинувачений раніше неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності за скоєння аналогічних злочинів, останній раз в 2018 році Києво-Святошинським районним судом Київської області до умовного терміну", - уточнили в пресслужба.

Наразі людина, яку підозрюють в серійному злочині, знаходиться під вартою.

Як повідомляв портал "Коментарі", раніше на засіданні Верховної Ради парламентарії підтримали законопроєкт № 3301 "Про внесення змін кримінальний кодекс щодо удосконалення законодавства у сфері протидії незаконному заволодінню транспортним засобом". Даний закон посилює відповідальність за викрадення авто.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися