Іноземець пограбував на Лісовому маленьку дівчинку

Злочинцеві загрожує до п'яти років позбавлення волі

Дорослий чоловік пограбував восьмирічну жительку столиці. Інцидент стався в Лісовому житловому масиві міста. Про це повідомили в ГУ Нацполіціі Києва.

Згідно з інформацією правоохоронців, невідомий відібрав у дівчинки мобільний телефон. Це сталося на вулиці Мілютенка, що на Лісовому.

Дитина почала кликати на допомогу. Крики дівчинки почули перехожі та викликали поліцію.

Поліцейські зайнялися пошуком зловмисника, і після оперативних заходів його особу встановили. Ним виявився громадянин іншої країни, його вік - 39 років. Телефон він встиг здати в ломбард.

Слідчі повідомили фігуранту про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 1 ст. 186 (грабіж) Кримінального кодексу України. Іноземець може позбутися волі на п'ять років.

Як повідомляв портал "Коментарі", на тлі пандемії коронавірусу українські злочинці оголосили полювання на аптечні товари, які допомагають запобігти Covid-19. В Одеській області зловмисники пограбували аптеку, з якої винесли маски та антисептики. За інформацією місцевого ЗМІ, пограбування сталося в селищі Миколаївка в нічний час. По ранку співробітники установи побачили, що зникли всі маски та антисептик, а на видному місці лежить лист з посланням: "Не дзвоніть в поліцію! Покараємо".



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися