У Києві судитимуть викрадача елітного "Порше"

Для викрадення "Порше" зловмисник використовував евакуатор

Автомобільний викрадач, який використовував евакуатор для викрадення дорогого автомобіля буде засуджений. Обвинувальний акт столичні слідчі вже передали до суду. Про це повідомляє Національна поліція Києва.

Так, за інформацією правоохоронців, для того, щоб заволодіти автомобілем, викрадач викликав евакуатор. За допомогою спецтехніки він перевіз "Порше" в інше місце, де мав намір заховати авто. Із заявою про викрадення в поліцію звернувся іноземець, який був власником елітного автомобіля. Правоохоронці в ході оперативно-розшукових заходів встановили, що викрадення скоїв уродженець Чернігівської області, який працював на будівництві поруч зі стоянкою, де зникла іномарка. Щоб доставити автомобіль в інше місце, зловмисник викликав службу транспортування авто і поскаржився на те, що в автомобілі відмовила електрика. Втім, поліція виявила автомобіль там, куди його перевіз любитель чужих автомобілів. Наступні п'ять років він може провести за гратами.

picture

Як повідомляв портал "Коментарі", на засіданні Верховної Ради парламентарії підтримали законопроєкт № 3301 "Про внесення змін кримінальний кодекс щодо удосконалення законодавства у сфері протидії незаконному заволодінню транспортним засобом". Даний закон посилює відповідальність за викрадення автомобілів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися