Домашнє насильство в Києві: тиран потрапить під суд

Киянин знущався над своєю сестрою

Однією з нагальних проблем сучасного суспільства є побутове насильство. Такі історії, на жаль, вже не рідкість і багато злочинців залишаються безкарними. Але не цього разу. Один з домашніх тиранів потрапить під суд. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Києва, передає "Статус Кво".

Так, жителю столиці, якому 37 років, пред'явлено звинувачення і його справу розглядатиме суд. Чоловіка підозрюють у знущанні над своєю сестрою.

Слідство встановило, що підозрюваний, безробітний  чоловік, систематично ображав свою 43-річну сестру, в присутності малолітніх дітей залякував її та принижував, погрожував фізичною розправою, здійснював фізичне насильство.

Чоловіка вже чотири рази притягували до адміністративної відповідальності за домашнє насильство. Однак до зміни поведінки дані заходи не привели.

Обвинувальний акт стосовно зловмисника спрямований до Дарницького районного суду столиці. Згідно з санкцією інкримінованої статті чоловікові загрожує покарання у вигляді громадських робіт на строк від 150 до 240 годин, або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 5 років або позбавлення волі на строк до 2 років.

Як повідомляв портал "Коментарі", влада буде виплачувати компенсацію жертвам насильницьких злочинів з Фонду відшкодування шкоди потерпілим.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися