З'явилося відео з місця смертельної ДТП на Троєщині, в якій загинуло двоє людей

У мережі з'явилося відео з місця смертельного ДТП на перехресті проспекту Романа Шухевича і бульвару Перова. Раніше повідомлялося, що аварія забрала життя двох людей.

Як повідомляють у відділі комунікацій Головного управління поліції в Києві, винуватець ДТП був затриманий відразу після події. Зараз він під вартою, а в поліції вже відкрили кримінальне провадження.

picture

picture

"Водій автомобіля" Тойота ", рухаючись по проїжджій частині, не впорався з керуванням і зіткнувся з автомобілем" Шкода ", який зупинився на перехресті на червоний сигнал світлофора. Внаслідок ДТП водій легковика, 1979 року народження, і пасажирка загинули на місці події", - йдеться в повідомленні.

Тим часом в мережі опублікували відео з місця трагічного ДТП. На кадрах видно, що водій навіть не намагався загальмувати, щоб з бігти зіткнення зі стояли попереду автомобілем.

Відомо, що підозрюваному в смертельній аварії 29 років. У поліції підозрюють, що під час дорожньо-транспортної пригоди він був п'яний.

Якщо вина затриманого буде доведена, йому загрожує від п'яти до десяти років позбавлення волі з забороною керувати транспортними засобами на строк до трьох років.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися