Шукають пожежники, шукає поліція. Обласні пожежники показали палійку, яка під Гостомелем навмисно підпалила поле

Сотні метрів займання, робота десятка пожежних, тисячі витрачених гривень. А жіночка просто сіла на велосипед і швиденько зникла

Невгамовний палій - вирок чи діагноз?

Запитують працівники обласного ДСНС. Тому вони вирішили започаткувати нову рубрику, щоб мешканці області мали можливість подивитися на паліїв, яких чи не щодня на місцях пожеж "ловлять" вогнеборці .

Фото ГУ ДСНС у Київській області

На відео ви бачите жінку, яка поблизу селища Гостомель Ірпінського регіону, навмисно підпалює сухостій на відкритій території. Її зафіксували на камеру рятувальники, які прибули на гасіння даної пожежі. А вогонь, до речі, вже встиг не на жарт "розгулятись". Проігнорувавши всі зауваження від вогнеборців та не дочекавшись представників Національної поліції, жіночка сіла на велосипед і покинула місце свого навмисного скоєного злочину! Вона просто залишилась безкарною.


"Лише погляньте на наслідки її діянь",  - закликають рятівники, - "величезна територія вигоріла вщент за лічені хвилини"

 

Фото ГУ ДСНС у Київській області
Фото ГУ ДСНС у Київській області
Фото ГУ ДСНС у Київській області
Фото ГУ ДСНС у Київській області
Фото ГУ ДСНС у Київській області

Пресслужба Київського обласного управління ДСНС свідомо показує цю жінку, бо таку поведінку прийнято вважати неадекватною або ж асоціальною

Всі ми дотримуємось певних правил та норм поведінки. Деякі з них закріплені та регулюються законом. Особливо це стосується випадків, коли людина, в силу різних обставин являє своїми діями пряму загрозу життю та знищенню матеріальних цінностей.. Мова йде про наших співвітчизників з "синдромом палія". 

Тому, шановні жителі Київщини, Державна служба з надзвичайних ситуацій зичить вам здорового глузду і адекватних сусідів! Бережіть себе і оточуючих!



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися