Смертельна ДТП на Майдані: справу обвинуваченого відправили до суду

У Київській міській прокуратурі завершили розслідування справи щодо 66-річного водія позашляховика, який восени минулого року влаштував смертельну ДТП на Майдані Незалежності в Києві. Всю зібрану доказову базу направили в суд для розгляду.

Повідомляється, що у 66-річного підозрюваного були проблеми зі здоров'ям. Чоловік абсолютно точно знав, що його самопочуття може різко погіршитися, але, попри це, таки сів за кермо автомобіля Land Rover Discovery.

"Водій їхав з боку вулиці Михайлівській в напрямку Алеї Героїв Небесної Сотні, з'їхав з проїжджої частини на тротуар і врізався в припарковане авто. Після цього, перебуваючи за кермом некерованого автомобіля, виїхав на пішохідну зону Майдану Незалежності, і, не намагаючись знизити швидкість аж до зупинки транспортного засобу, наїхав на двох жінок-пішоходів, які загинули на місці ", - сказано в повідомленні прокуратури.

Справа обвинуваченого розглядатимуть судді Шевченківського райсуду в Києві. Раніше цей суд відправив під цілодобовий домашній арешт водія позашляховика.

Раніше ми розповідали, що в центрі Києва серед білого дня невідомі влаштували збройне пограбування автомобіля, в якому була кругла сума грошей.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися