Вибух і вбивство під Києвом: у чому зізнався затриманий (ВІДЕО)

Затриманий за підозрою у жорстокому вбивстві чоловік зробив зізнання у поліції

Затриманий чоловік, який мешкав неподалік від дому у Білогородці, де сталися вбивство і вибух, зізнався, що скоїв злочин через сварку за орендований у нього гараж. Про це розповів керівник Головного управління Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов, інформують "Коментарі".

За словами керівника обласного главка, затриманий скоїв вбивство 47-річного уродженця Кременчуга "у стані афекту", а приховати злочин вирішив, підпаливши тіло та квартиру. Затриманому 43-річному моряку повідомлено про підозру. У четвер, 24 червня, суд обере йому міру запобіжного заходу.

У прокуратурі Київської області зазначили, що затриманому оголошено підозру за двома статями Кримінального кодексу України — п. 4 ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство, вчинене з особливою жорстокістю) та ч. 2 ст. 194 (умисне знищення та пошкодження чужого майна, вчинене шляхом підпалу, вибуху, що спричинило тяжкі наслідки).

"Смерть загиблого настала не внаслідок вибуху чи пожежі — йому перерізали горло та нанесли численні удари ножем у груди, вирізали серце і частину легенів", — заявили в прокуратурі.

У відомстві додали, що підозрюваний — мешканець села Білогородка 1978 року народження.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що 21 червня під Києвом у житловому будинку стався вибух, а після нього — пожежа. Внаслідок надзвичайної ситуації постраждало вісім осіб. Крім того, у квартирі на третьому поверсі, звідки й почалася пожежа, виявили тіло чоловіка з численними пораненнями. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися