Троє киян зв’язували господарів та грабували оселі (ВІДЕО)

Поліцейські Київщини та спецпризначенці затримали групу грабіжників

У Київській області затримали трьох киян, які грабували оселі місцевих мешканців. Про це повідомляє пресслужба поліції регіону, інформують "Коментарі".

Один із грабежів стався у селі Лосятин Білоцерківському районі Київщини. Чоловіки вдерлися до будинку пенсіонерів, повідомляють у поліції. Людей похилого віку зв’язали. У 70-річного господаря та його 69-річної дружини випитували, де вони зберігають гроші та коштовності. У пенсіонерів вкрали 8 тис. доларів та чотири мобільних телефони. Коли господарю оселі вдалось визволитись, він від сусіда викликав поліцію.

Групу крадіїв затримували оперативники карного розшуку, місцевої поліції Київщини із залученням спецпризначенців. Особи затриманих встановлені — це жителі Києва 24-х, 36-ти та 41-го років. За місцями їхнього проживання провели обшуки, під час яких вилучили гроші, мобільні термінали, коштовності та радіостанції, повідомили у поліції Київської області.

Затриманим вже оголосили підозру у грабежі. Чоловікам загрожує ув’язнення на строк від чотирьох до восьми років. Зараз правоохоронці перевіряють причетність цих киян до вчинення аналогічних злочинів на території Київської та інших областей.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що у столичному метро помер кур'єр доставки їжі. Тіло чоловіка виявили в переході між станціями підземки "Майдан Незалежності" та "Хрещатик" без ознак життя. Попередньо правоохоронцями було встановлено, що причиною смерті чоловіка стала зупинка серця, на вигляд загиблому було 30-35 років.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Василий

29 червня 2021, 11:54

если воровайки грабят жыдов значит их БОГ ПОСЛАЛ

Їван

29 червня 2021, 11:22

до 2 осин СРАЗУ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися