У київському метро виявили труп кур'єра з сумкою "Ракета" (Фото)

У столичному метро помер кур'єр доставки їжі з сумкою фірми "Ракета", його тіло виявили в переході між станціями підземки "Майдан Незалежності" і "Хрещатик". Про це повідомили на Facebook-сторінці "Транспорт Києва".

Повідомляється, що чоловіка з рюкзаком служби доставки знайшли в переході між двома центральними станціями без ознак життя. Тіло виявили ще 27 червня, тоді був перекритий один з проходів між станціями підземки.

Інформації про подію від комунального підприємства "Київський метрополітен" або ж від столичної поліції на цей момент не було.

Нагадаємо, що в столичному Парку Партизанської слави знайшли труп загиблого чоловіка, який дістали з озера рятувальники і передали співробітникам правоохоронних органів для з'ясування обставин.

Повідомляється, що тіло чоловіка було виявлено в озері посеред Парку Партизанської слави в Дарницькому районі столиці. Співробітники муніципальної охорони виявили тіло чоловіка на поверхні водойми, а рятувальники державної служби з надзвичайних ситуацій витягли загиблого на берег і передали поліції.

Попередньо правоохоронцями було встановлено, що причиною смерті чоловіка стала зупинка серця, на вигляд загиблому було всього 30-35 років.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися