У Києві жінки знімали порно із своїми малолітніми дочками

У столиці на розбещенні дітей для продажу порнографії викрили двох жінок

У Києві затримали двох жінок, які знімали порно зі своїми малолітніми дочками для продажу дитячої порнографії. Про це повідомляє пресслужба Офісу генерального прокурора України, інформують "Коментарі".

За даними відомства, жінки не пов’язані між собою. Вони протягом 3-4 років знімали фото та відео своїх малолітніх дітей із відвертою сексуальною поведінкою. Дівчинкам по шість та дев’ять років, зазначають в Офісі генпрокурора.

Слідство встановило, що дитячу порнографію жінки продавали через інтернет. За кожен такий матеріал отримували до двох тисяч гривень. Фото та відео за участю малолітніх дівчат виявили на мобільних телефонах та комп’ютерах жінок під час обшуків.

Обидві жінки, які розбещували своїх малолітніх дочок, затримані. Їм вже оголосили підозру за кількома статтями Кримінального кодексу України. Одну з підозрюваних суд заарештував без альтернативи внесення застави, відносно іншої — готується аналогічне клопотання, поінформували в Офісі генпрокурора.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Вишгороді кілька молодих людей поховали живцем свого знайомого після конфлікту, який виник на грунті спільного вживання алкоголю. Троє молодих людей поховали живцем свого товариша по п'янці, розпиваючи перед цим алкоголь в підсобному приміщенні Вишгородського кладовища. Під час застілля знайомий товаришів почав конфлікт з одним з них, який швидко переріс в бійку. Спочатку один чоловік накинувся на кривдника, а після до нього приєдналися інші. Вони били потерпілого до тих пір, поки той не перестав подавати ознаки життя, після чого перенесли його до найближчих могил, де викопали півметрову яму, куди й помістили тіло, присипавши його землею. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися