Під Києвом троє хлопців поховали живцем друга після п'яної бійки

У Вишгороді Київської області кілька молодих людей поховали живцем свого знайомого після конфлікту, який виник на грунті спільного вживання алкогольних напоїв. Про це повідомили в прес-службі Київської обласної прокуратури.

Повідомляється, що троє молодих людей поховали живцем свого товариша по п'янці, розпиваючи перед цим алкоголь в підсобному приміщенні Вишгородського кладовища. Під час застілля знайомий товаришів почав конфлікт з одним з них, який швидко переріс в бійку.

Спочатку один чоловік накинувся на кривдника, а після до нього приєдналися інші. Вони били потерпілого до тих пір, поки той не перестав подавати ознаки життя, після чого перенесли його до найближчих могил, де викопали півметрову яму, куди й помістили тіло, присипавши його землею.

Причиною смерті потерпілого стало задушення і потрапляння землі в дихальні шляхи. Білоцерківський районний суд визнав підозрюваних винними й засудив до покарання у вигляді 10 і 11 років позбавлення волі.

Нагадаємо, що в місті Кагарлик Обухівського району Київської області сталося ДТП, яке спровокував негода. У середу, 30 червня, блискавка влучила в автомобіль з чотирма людьми під час руху, через що машина злетіла з дороги.

Повідомляється, що блискавичної вдарила в автомобіль прямо під час руху по дорозі, однак, на щастя, вдалося обійтися без жертв. Згідно з попередніми даними, в салоні машини знаходилися четверо пасажирів. Після удару блискавки в автомобіль рух транспорту був паралізований в обидві сторони.

Раніше "Коментарі" повідомляли про перекриття руху на Троєщині до середини липня.

Читайте також скільки заробив мер Києва Віталій Кличко в травні 2021 року.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися