У Києві пенсіонер зарізав чоловіка, який йому допомагав (ВІДЕО)

Про вбивство в Голосіївському районі столиці розповіли правоохоронці

У Києві між власником будинку та знайомим, який допомагав йому по господарству, виник конфлікт, під час якого киянин завдав смертельних ножових поранень гостю. Про це повідомляє пресслужба столичної поліції, інформують "Комментарі".

За даними правоохоронців, вбивство сталося в Голосіївському районі Києва. У поліцію зателефонував чоловік і повідомив, що його батько ножем поранив знайомого. Надзвичайна подія сталася на вулиці Лютневій.

Як з'ясували поліцейські, загиблим виявився 45-річний чоловік. Він допомагав киянину по господарству. Під час сварки господар будинку кілька разів ударив свого знайомого ножем.

"Під час сварки киянин схопив ніж і кілька разів ударив ним знайомого, який приходив на підробіток і допомагав по господарству, - в груди і живіт. Від отриманих травм потерпілий помер на місці до приїзду лікарів", - розповіла заступник начальника відділу комунікації поліції Києва Юлія Гірдвіліс.

За її словами, під час слідчих дій було затримано власника будинку, де сталося вбивство, - 73-річного жителя Києва. Ніж правоохоронці вилучили і направили на експертизу. За фактом умисного вбивства відкрито кримінальне провадження. Затриманому оголосили підозру у вчиненні умисного вбивства. Пенсіонеру загрожує до 15 років в'язниці.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Вишгороді кілька молодих людей поховали заживо свого знайомого після конфлікту, який виник на ґрунті спільного вживання алкоголю.

Троє молодих людей поховали заживо свого товариша по п'янці, розпиваючи перед цим алкоголь у підсобному приміщенні Вишгородського кладовища. Під час застілля знайомий товаришів почав конфлікт з одним з них, який швидко переріс у бійку.

Спочатку один чоловік накинувся на кривдника, а після до нього приєдналися інші. Вони били потерпілого до тих пір, поки він не перестав подавати ознаки життя. Після цього перенесли його до найближчих могил, де викопали півметрову яму і помістили туди тіло, присипавши його землею.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися