У Києві сталася стрілянина: у поліції прокоментували НП (ВІДЕО)

Надзвичайна подія сталася у Голосіївському районі столиці

У Голосіївському районі Києва внаслідок стрілянини поранено правоохоронців. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на столичний паблік "Київ оперативний" та Національну поліцію України.

За попередньою інформацією, надзвичайна подія сталася у Києві на проспекті Голосіївський, 58. Внаслідок стрілянини поранено правоохоронця та цивільну людину. У столиці проводять спецоперацію "Грім". Наразі на місці події знаходяться кілька нарядів поліції. Територію огородили.

За словами керівника поліції Києва Андрія Крищенко, у столиці триває спеціальна поліцейська операція для затримання чоловіка, який поранив поліцейського та цивільну людину. Потерпілим надають першу медичну допомогу. На місці події виїхало керівництво Національної поліції України, столичної поліції та слідчі групи.

За даними правоохоронців, працівники патрульної поліції виїхали на виклик щодо конфлікту у квартирі на проспекті Голосіївському. На місці події власник помешкання вистрелив із мисливської рушниці у напрямку поліцейських. Правоохоронець отримав вогнепальне поранення руки, а інший чоловік —поранення в обличчя. Після цього зловмисник зачинився у квартирі, повідомив очільник столичної поліції.

"Вживаються усі заходи, спрямовані на затримання правопорушника. Задіяні спецпризначенці", — заявив з місця події керівник поліції Києва Андрій Крищенко.

Нагадаємо, у Святошинському районі Києва сталася бійка зі стріляниною біля супермаркету, внаслідок якої був поранений боєць Збройних сил України. У військовослужбовця та його побратимів виник конфлікт з перехожим, який був серйозно озброєний.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися