На Київщині судитимуть банду за крадіжку рідкісного діаманту (ФОТО)

Вартість коштовного каменю становить понад 300 тисяч доларів

На Київщині судитимуть учасників розбійної банди, які викрали рідкісний блакитний діамант вартістю понад 300 тисяч доларів. Про це повідомляє пресслужба Національної поліції України, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, для вчинення розбійних нападів на території Київської області змовилися п’ятеро чоловіків. На початку січня вони викрали на території Обухівського району рідкісний блакитний діамант вартістю понад 300 тисяч доларів. Чотирьох учасників угруповання спільно з правоохоронцями зі Львова затримали у квітні працівники карного розшуку та слідчі поліції Київщини. Ще одного чоловіка оголосили в розшук.

За місцем проживання затриманих провели обшуки, під час яких вилучили, зокрема вогнепальну зброю та вибухівку. Чи знайшли викрадений блакитний діамант, у Нацполіції України не повідомляють. Додається, що досудове розслідування завершено, обвинувальний акт скерували до суду. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що співробітники Служби безпеки України викрили групу осіб, відповідальних за замовне нанесення травм заступнику голови Агентства з розшуку та менеджменту активів ("АРМА") Володимиру Павленку, на якого напали у Києві на початку червня цього року. Як встановило слідство, до нападу причетні троє осіб, з яких двоє — вихідці з кримінальних кіл. 

Нагадаємо, в Києві встановили групу аферистів, яка заволоділа житлом померлого киянина, а від його муміфікованого трупа намагалася таємно позбутися. До складу групи входили 45-річний адвокат, 35-річний киянин, а також так звані "чорні нотаріуси" і впливові кримінальні особистості. Вони намагалися привласнити однокімнатну квартиру в Шевченківському районі Києва, яка належала одинокому 89-річному чоловікові.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися