Під Києвом п’яний водій влаштував перегони та стрілянину з поліцією (ВІДЕО)

Чоловік тікав та відстрілювався від правоохоронців

У Вишгороді під час спроби затримати автомобіль водій влаштував перегони та стрілянину. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію Міністерства внутрішніх справ України.

За даними правоохоронців, близько першої години ночі патрульні зупинили автомобіль Audi, який хаотично рухався дорогою. Водій автівки направив на поліцейських зброю та втік, зламавши шлагбаум.

Під час переслідування чоловік неодноразово створював аварійні ситуації та зробив близько восьми пострілів у бік автомобіля поліції. Перегони тривали сорок хвилин. Затримати легковик вдалося лише у Печерському районі Києва.

Правоохоронці встановили особу 33-річного водія. Чоловік вже притягувався до кримінальної відповідальності за погрозу вбивством. Окрім того, з’ясувалося, що водій був п’яним. На місці події вилучили зброю, гільзи та патрони. Автомобіль порушника доставили на штраф-майданчик.

За фактом стрілянини відкрили кримінальне провадження. Затриманому водію загрожує від 9 до 15 років тюрми або довічне ув’язнення.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на центральному залізничному вокзалі столиці приміський поїзд сполученням "Київ — Яготин" збив жінку, постраждала загинула.

Нагадаємо, у Києві чоловіку, який підпалив автомобіль "ГАЗ" в Шевченківському районі столиці через те, що йому на сподобалося паркування, оголосили підозру. Інцидент стався у дворі багатоповерхівки на вулиці Ольжича.

Читайте також, що що поблизу села Чабани Києво-Святошинського району Київської області сталася серйозна аварія, яку спровокував співробітник поліції.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися