Не сподобалось паркування: у Києві чоловік спалив "ГАЗель"

Інцидент стався у Шевченківському районі столиці

У Києві чоловіку, який підпалив автомобіль "ГАЗ" в Шевченківському районі столиці оголосили підозру. Про це повідомляє пресслужба поліції Києва, передають "Коментарі".

Інцидент стався у Шевченківському районі столиці у дворі багатоповерхівки на вулиці Ольжича. Правоохоронцям повідомили, що на вулиці горить автомобіль. На місці надзвичайної події поліцейські з`ясували, що автомобіль "ГАЗ" тривалий час стояв у дворі будинку. Власник автівки зберігав у ньому фрукти та овочі.

Після того, як пожежу загасили, правоохоронці знайшли залишки склянки та змиви паливно-мастильних матеріалів. Від вогню ніхто не постраждав. Особу палія встановили. Ним виявився 27-річний мешканець Києва. Він підпалив автомобіль із пасажирської сторони та втік. Киянина затримали. Поліцейським чоловік пояснив, що скоїв підпал через те, "хотів провчити власника автомобіля". На думку палія, власник неправильно припаркував "ГАЗ".

За фактом підпалу автівки відкрито кримінальне провадження. Палію, який раніше вже мав проблеми із законом через зберігання наркотиків та зброї, загрожує до десяти років тюрми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві в суботу, 18 вересня, та у неділю, 19 вересня, змінять маршрути кількох автобусів через проведення ярмарків у столиці. Продовольчі ярмарки у столиці відбудуться на вулицях Татарській, Лісківській, Голосіївській, Марини Цвєтаєвої та Героїв Севастополя.

Нагадаємо, Верховна Рада України посилила відповідальність за випалювання сухостою, опалого листя та сухої трави, збільшивши штрафи за порушення законодавства. Мешканців Київщини попередили у Патрульній поліції регіону про збільшені суми штрафних санкцій за забруднення повітря, знищення або пошкодження рослин, порушення вимог пожежної безпеки у лісах та самовільне випалювання сухостою.

Читайте також, що у Київській області через часті випадки самовільного спалювання листя проведуть рейдові перевірки та будуть штрафувати порушників.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися