У Києві змінять маршрути декількох автобусів

Киян і гостей столиці попередили в "Київпастрансі"

У Києві в суботу, 18 вересня, та у неділю, 19 вересня, змінять маршрути кількох автобусів через проведення ярмарків у столиці. Про це киян та гостей міста попередили у комунальному підприємстві "Київпастрансі", передають "Коментарі".

Продовольчі ярмарки у Києві відбудуться на вулицях Татарській, Лісківській, Голосіївській, Марини Цвєтаєвої, та Героїв Севастополя. Через вуличну торгівлю у суботу, 18 вересня, змінять маршрути автобуси №2, №6, №39, №61 та тролейбуси № 37А.

З ранку 18 вересня та до закінчення ярмарків громадський транспорт курсуватиме за наступними маршрутами:

— автобус №2 від вулиці Булгакова до проспекту Відрадного за чинним маршрутом, далі — бульвар Вацлава Гавела (без заїзду на проспект Відрадний, вулицю Героїв Севастополя та вулицю Академіка Стражеска) — вулиця Академіка Каблукова, далі за чинним маршрутом;

— автобус №6 від Дарницької площі до вулиці Милославської (без заїзду на вулиці Лісківську та Радунську);

— автобус №39 в напрямку вулиці Ракетної по трасі: Голосіївський проспект — проспект Науки — вулиця Лисогірська — вулиця Ракетна (селище Жовтневе), у зворотному напрямку — за чинним маршрутом;

— автобус №61 від залізничної платформи "Троєщина" до вулиці Милославської (без заїзду на вулицю Лісківську);

— тролейбус №37А від станції метро "Лісова" до вулиці Лісківської за чинною трасою руху, далі — по трасі маршруту №37.

З ранку 19 вересня та до закінчення ярмарків автобуси №31 курсуватимуть від станції метро "Політехнічний інститут" до вулиці Багговутівської за чинним маршрутом, далі — вулиця Отто Шмідта — вулиця Татарська — вулиця Нагірна, далі — за чинним маршрутом.

Нагадаємо, у Києві до зими обмежили рух транспорту на Гостомельському шосе. На перехресті Гостомельського шосе і вулиці Міської розпочинають середній ремонт дороги. Під час ремонтних робіт до 1 грудня проїзд буде частково обмежено.

Читайте також, що у Києві до 10 жовтня змінять маршрути тролейбуси №34 та №47.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися