Чоловіка, який влаштував стрілянину у Києві, затримали (ФОТО)

Стало відомо, де впіймали втікача

Під Києвом затримали чоловіка, який влаштував стрілянину у Києві та втік від правоохоронців на автомобілі. Про це повідомили у Патрульній поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними поліції, втікача затримали патрульні села Чайки. Після стрілянини біля будівлі Києво-Святошинського суду у Києві у столиці ввели спецоперацію для розшуку та затримання стрільця. Патрульні Київської області отримали орієнтування на водія та автомобіль Audi.

За годину інспектори зупинили авто, яке підпадало під орієнтування. Стрілка затримали у Софіївський Борщагівці на вулиці Шалімова. На місце затримання викликали слідчих. Правоохоронці будуть встановлювати всі обставини події. Інші подробиці поки що невідомі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що внаслідок стрілянини у Святошинському районі Києва поранено чоловіка. Надзвичайна подія сталася на вулиці Мельниченка. Постраждалому надали медичну допомогу.

Нагадаємо, в Оболонському районі Києва чоловік вчинив стрілянину. Інцидент стався на вулиці Олександра Архипенка. На місці події оперативники зупинили чоловіка, який поводився агресивно. Під час обшуку у нього знайшли пістолет та вісім патронів. Стрілком виявився 33-річний мешканець Оболоні. 

Напередодні у Києві невідомий чоловік вистрілив із травматичної зброї у 33-річного охоронця ресторану. У закладі на Хрещатику між 29-річним відвідувачем та охоронцем стався конфлікт. Незнайомець нецензурно висловлювався у бік співробітника ресторану, а потім дістав пістолет і вистрілив у живіт. 



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися