У Києві затримали адвоката за вимагання грошей (ФОТО)

Подробиці розповіли в поліції

Київські правоохоронці затримали адвоката, який вимагав у жінки гроші за вплив на патрульних поліцейських. Про це розповіли у столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними відомства, правозахисник обіцяв клієнтці, що її чоловіка не притягнуть до адміністративної відповідальності. Напередодні співробітники Патрульної поліції склали відносно нього адміністративний протокол за керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння. Після цього дружина керманича звернулась до адвоката за юридичною консультацією по справі. Адвокат оцінив свої послуги у 77 тисяч гривень.

Вимагання грошей правозахисником задокументували слідчі Голосіївського управління поліції Києва спільно із працівниками управління стратегічних розслідувань у столиці та за процесуального керівництва окружної прокуратури. Під час отримання частини грошей затримали уродженця Донеччини 1983 року народження.

"Ми викрили чоловіка під час отримання ним "авансу" за послугу у сумі 32 тисяч гривень. Фігуранта затримали у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. З офісу адвоката ми вилучили отримані ним гроші", — заявив керівник Голосіївського управління поліції Києва Араік Кочкадамян.

Затриманому загрожує до восьми років тюрми із конфіскацією майна.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у центрі Броварів серед білого дня сталася резонансна подія. Про стрілянину розповіли Броварський міський голова Ігор Сапожко та керівник поліції регіону Андрій Нєбитов. 

Нагадаємо, у Деснянському районі Києва під час гасіння пожежі у багатоповерховому будинку виявили тіла жінки та дитини з ознаками тілесних ушкоджень. За даними рятувальників, чотирьохрічний хлопчик знаходився у ванній та був ще живий. Дитина померла у кареті швидкої допомоги. Тіло жінки знайшли на підлозі на кухні. За фактом умисного вбивства та підпалу відкрили два кримінальних провадження. Ймовірного підозрюваного в цих злочинах затримали.

Читайте також, чому у Броварах рятувальники не змогли доїхати на місце пожежі.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися