Стали відомі подробиці подвійного вбивства у Києві

Про надзвичайну подію розповіли правоохоронці

У Деснянському районі Києва розслідують умисне вбивство жінки та дитини. Про це розповіли у столичній поліції, передають "Коментарі".

Поліції Києва повідомили про бійку та пожежу в одній із квартир на вулиці Маяковського. Надзвичайна подія сталася у п’ятницю, 3 червня. На місце прибули рятувальники ДСНС, патрульні поліцейські, слідчі та лікарі.

"Напередодні між родичами виник конфлікт та згодом бійка. У результаті події загинули жінка, малолітня дитина та ще двоє осіб отримали тілесні ушкодження", — заявили у поліції Києва.

Ймовірний підозрюваний підпалив оселю та намагався втекти. Чоловіка 1957 року народження затримали. Правоохоронці за фактом умисного вбивства та підпалу відкрили два кримінальних провадження. Затриманому загрожує довічне позбавлення волі.

Нагадаємо, у ДСНС повідомляли, що у Деснянському районі Києва під час гасіння пожежі у багатоповерхівці виявили тіла жінки та дитини з ознаками тілесних ушкоджень. За даними рятувальників, чотирьохрічний хлопчик знаходився у ванній та був ще живий. Дитина померла у кареті швидкої допомоги. Тіло жінки знайшли на підлозі на кухні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві два білоруські підприємства ДП "АвтоМАЗ Україна" та ТОВ "З іноземними інвестиціями "Торговий Дім "МАЗ-Україна" перейшли в управління національного агентства "АРМА". Подробиці — в нашому матеріалі. 

Читайте також, як у Києві провели масштабну спецоперацію щодо шпигунів та наркодилерів.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися