Мешканці Київщини жорстоко вбили односельця

Забили до смерті знайомого та закопали тіло

На Київщині чоловіки забили до смерті знайомого та закопали тіло в компостній ямі. Про це повідомили у регіональній прокуратурі, передають "Коментарі".

Слідство встановило, що 7 червня в одному із сіл Білоцерківського району Київської області під час розпивання алкоголю між трьома чоловіками виник конфлікт. Це сталося у приміщенні житлового будинку. Двоє з присутніх нанесли потерпілому численні удари кулаками, ногами і дерев’яними палицями по голові та тулубу. Від отриманих травм чоловік помер на місці.

"Після цього підозрювані, з метою приховати злочин, перенесли тіло померлого на подвір’я та закопали його в компостній ямі", — заявили в прокуратурі.

Чоловіків затримано та скеровано до суду клопотання про обрання їм запобіжного заходу у виді арешту без права застави. Досудове розслідування триває. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Деснянському районі Києва під час гасіння пожежі у багатоповерховому будинку виявили тіла жінки та дитини з ознаками тілесних ушкоджень. За даними рятувальників, чотирьохрічний хлопчик знаходився у ванній та був ще живий. Дитина померла у кареті швидкої допомоги. Тіло жінки знайшли на підлозі на кухні. За фактом умисного вбивства та підпалу відкрили два кримінальних провадження. Ймовірного підозрюваного в цих злочинах затримали.

Нагадаємо, днями у Броварах рятувальники не змогли доїхати на місце пожежі.

Читайте також, що на Київщині спроба зібрати дрова закінчилась підривом на міні.

Джерело: https://t.me/press_kobl/858


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися