Посадовець Генштабу ЗСУ влаштував стрілянину у спальному районі Києва

На інцидент відреагував міністр оборони

У Києві посадова особа Генерального штабу Збройних Сил України відкрив вогонь у спальному районі столиці. На інцидент відреагував міністр оборони України Олексій Резніков, передають "Коментарі".

За його словами, для з’ясування усіх обставин стрілянини розпочали службове розслідування. Посадовець Генерального штабу Збройних Сил України очолює одне з управлінь відомства.

"Якщо у встановленому порядку підтвердяться факти, що внаслідок дій посадовця була загроза настання тяжких наслідків, а саме – ризик для життя та здоров’я дитини, буде зроблено все для справедливого покарання", — наголосив Резніков.

Міністр оборони України повідомив, що для розслідування стрілянини у Києві створили спеціальну комісію. Її очолив заступник головнокомандувача ЗСУ Євген Мойсюк. Посадовця Генштабу ЗСУ, який влаштував стрілянину, відсторонили від виконання обов’язків на час розслідування.

"Наші воїни стримують орди ворога, кладуть свої життя, щоб у мирних містах діти були у безпеці, наскільки це можливо під час війни з Росією. Коли людина на військовій посаді, маючи погони й одягнена у форму, застосовує свою зброю у спальному районі столиці – буде реакція. Якщо були очікування на безкарність – це помилка", — прокоментував керівник Міноборони України.

Про результати розслідування Резніков пообіцяв поінформувати після його закінчення.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у центрі Броварів серед білого дня сталася резонансна подія. Про стрілянину розповів Броварський міський голова Ігор Сапожко та керівник поліції регіону Андрій Нєбитов. Подробиці — за посиланням.

Нагадаємо, днями у Броварах рятувальники не змогли доїхати на місце пожежі.

Читайте також, що на Київщині спроба зібрати дрова закінчилась підривом на міні.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися