Нове масове захоронення виявили на Київщині (ВІДЕО)

Російські окупанти закатували та розстріляли сімох чоловіків

На Київщині російські окупанти зв’язали, катували і стратили сімох чоловіків. Про нове масове захоронення розповіли в регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, тіла вбитих мирних жителів знайшли в лісосмузі поряд з селом Мироцьке, що у Бучанському районі Київської області. Масове захоронення виявили на місці, де раніше знаходились бойові позиції російських окупантів. Усіх загиблих ворожі військові зв’язали, піддавали тортурам, прострелили кінцівки, а далі розстріляли. Тіла вбитих українців намагались сховати в двох засипаних землею ямах.

В одні із ям виявили тіло 40-річного чоловіка з вогнепальними пораненнями голови та коліна. Ще шість тіл знайшли в ямі поряд. За словами начальника поліції Київщини Андрія Нєбитова, загалом виявили тіла сімох людей.

"Усі мають вогнепальні поранення голови та інших частин тіла. Руки жертв були зв'язані, у одних ременями, у інших пасками та скотчем. Всі тіла мають ознаками насильницької смерті", — прокоментував Нєбитов.

Поліцейські оглянули тіла та скерували їх на судово-медичну експертизу. В регіональній поліції додали, що загалом на території Київщини знайшли вже 1316 тіл вбитих мирних мешканців.


Нагадаємо, незалежна міжнародна комісія ООН із розслідування злочинів, вчинених російськими військовими в Україні, відвідала Київщину. Представники регіональної влади та правоохоронних органів провели робочу зустріч із міжнародними експертами щодо механізмів документування воєнних злочинів росіян та фактів порушення Росією прав людини.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у центрі Броварів серед білого дня сталася резонансна подія. Про стрілянину розповів Броварський міський голова Ігор Сапожко та керівник поліції регіону Андрій Нєбитов. Подробиці — за посиланням.

Читайте також, що У Києві посадовець Генерального штабу Збройних Сил України відкрив вогонь у спальному районі столиці.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися