На Київщині затримали банду мародерів (ВІДЕО)

В поліції розповіли подробиці

У Київській області затримали банду мародерів, які обкрадали трансформаторні підстанції. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на інформацію поліції регіону.

За даними правоохоронців, на рахунку затриманих чоловіків п’ять злочинних епізодів та понад тонна викраденого мастила. Троє мародерів з березня обкрадали трансформаторні підстанції в Обухівському та Фастівському районах Київської області. "Працювали" ввечері або вранці. Проникали до місць живлення електромереж, зламували замки та зливали мастило з трансформаторів.

Випадки крадіжок зафіксовані у таких населених пунктах як Погреби, Рославичі, Барахти та Кожухівці. Правоохоронці затримали мародерів. Усі вони є мешканцями Фастівського району у віці від 24 до 30 років. Один з затриманих вже має судимість за крадіжку. Мародери знаходяться під вартою. Їм загрожує до восьми років тюрми.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві на Дарницькій площі перекинувся легковий автомобіль. Відео ДТП оприлюднили очевидці. Виявилось, що у цю аварію потрапив відомий український рок-музикант В'ячеслав Хабаров. Подробиці — у нашому матеріалі.

Нагадаємо, у Києві необхідно скоротити тривалість комендантської години. Про це йдеться у відповідній петиції, оприлюдненій на офіційному сайті Київської міської державної адміністрації. Автор петиції Іван Мірошниченко обґрунтовує своє звернення до столичної влади тим, що громадський транспорт, на його думку, заздалегідь припиняє свою роботу в Києві через комендантську годину.

Читайте також і дивіться відео, як у Києві під час повітряної тривоги автобус влетів у стовп.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися