Чергового наркоділка-мільйонера затримали у Києві (ФОТО)

Подробиці розповіли в столичній поліції

У Святошинському районі Києва наркодилер збував наркотики, що замовляв через інтернет, у вигляді закладок. Про затримання наркоторгівця розповіли у столичній поліції, передають "Коментарі".

Мешканця Києва затримали в одному із дачних кооперативів Святошинського району столиці. Під час перевірки його особистих речей правоохоронці знайшли в рюкзаку психотропи та викликали слідчо-оперативну групу. При собі 24-річний киянин мав близько 600 грамів наркотичних солей PVP. За місцем проживання затриманого провели обшуки.

"З квартири ми вилучили ще 116 зіп-пакетів із кристалоподібною речовиною PVP, 28 обгорнутих згортків готових для продажу з аналогічним вмістом та два пакетики з амфетаміном. Загальна вартість вилученого за цінами "чорного ринку" становить близько двох мільйонів гривень", — розповів начальник Святошинського управління поліції Петро Токар.

Вилучені речовини направили на експертизу. Заарештованому раніше не судимому киянину оголосили підозру в збут психотропних речовин в особливо великих розмірах. Йому загрожує до дванадцяти років тюрми з конфіскацією майна. Поліцейські також встановлюють канал постачання наркотиків та інших причетних до наркоканалу осіб.

Днями у Києві затримали двох наркоділків з "товаром" на мільйони гривень. Схему збуту психотропних речовин налагодили 22-річні раніше не судимі уродженці Харкова. Під час обшуку знайшли дев’ять посилок нібито з косметикою. Виявилося, що в цих ємностях сховані зіп-пакети з PVP. В рюкзаку іншого затриманого наркоділка знайшли ще шість кілограмів психотропів. За цінами "чорного ринку" вартість вилученого оцінили у близько 2,5 мільйона гривень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому районі Києва затримали торгівця наркотиками, які він ховав у солодощах. Киянин зберігав наркотики вдома. Тут він фасував наркотичні та психотропні речовини, а потім під виглядом пакунків з конфетами відправляв поштою замовникам.

Нагадаємо, у Києві учасники організованого злочинного угрупування під керівництвом раніше судимого росіянина викрадали автівки та вимагали від власників за їх повернення гроші. В деяких випадках викрадені автомобілі переганяли до Харкова та розукомплектовували. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, як російські кримінальні авторитети намагалися вступити до тероборони Києва та що з цього вийшло.

Читайте также