В метро Києва затримали молодика з психотропами та амфетаміном

Ділок дуже поспішав до замовника

На одній із станцій столичного метрополітену затримали торгівця наркотиками, який дуже поспішав до замовника з "товаром". Подробиці розповіли в поліції Києва, передають "Коментарі".

Пасажира підземки зупинили для перевірки. Увагу правоохоронців він привернув тим, що помітно нервував, весь час озирався та поспішав. Підозрілого молодика помітили на станції київського метро "Видубичі".

При поверхневій перевірці у 18-річного хлопця знайшли 60 згортків з соллю PVP та один згорток з амфетаміном. Наркоділка затримали. Наркотичні речовини вилучили і направили на експертизу. Фігуранту кримінального провадження повідомили про підозру. Молодику загрожує до восьми років тюрми.

 Днями у Києві затримали двох наркоділків з "товаром" на мільйони гривень. Схему збуту психотропних речовин налагодили 22-річні раніше не судимі уродженці Харкова. Під час обшуку знайшли дев’ять посилок нібито з косметикою. Виявилося, що в цих ємностях сховані зіп-пакети з PVP. В рюкзаку іншого затриманого наркоділка знайшли ще шість кілограмів психотропів. За цінами "чорного ринку" вартість вилученого оцінили у близько 2,5 мільйона гривень.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому районі Києва затримали торгівця наркотиками, які він ховав у солодощах. Киянин зберігав наркотики вдома. Тут він фасував наркотичні та психотропні речовини, а потім під виглядом пакунків з конфетами відправляв поштою замовникам.

Нагадаємо, у Києві учасники організованого злочинного угрупування під керівництвом раніше судимого росіянина викрадали автівки та вимагали від власників за їх повернення гроші. В деяких випадках викрадені автомобілі переганяли до Харкова та розукомплектовували. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, як російські кримінальні авторитети намагалися вступити до тероборони Києва та що з цього вийшло.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися