У Броварах "на гарячому" затримали торговця зброєю (ФОТО)

Подробиці розповіли в поліції

У Броварах під час спроби продажу бойових гранат затримали рецидивіста. Про це повідомили в поліції Київської області, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, 32-річного чоловіка затримали "на гарячому" під час передачі боєприпасів замовнику. У раніше судимого за майнові злочини затриманого вилучили дві бойові гранати Ф-1, бойову гранату РГД-5 та три запала типу УЗРГМ. В оселі торгівця зброєю знайшли ще одну бойову гранату Ф-1 та ще один запал типу УЗРГМ.

Рецидивіста затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За незаконне поводження з бойовими припасами розпочали досудове розслідування. Затриманому загрожує до семи років тюрми. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що співробітники контррозвідки затримали російських шпигунів, які співпрацювали з ворожими військами під час окупації Київщини. Двоє мешканців Вишгородського району брали активну участь у "фільтраційних" заходах, катували дитину, а після звільнення Київщини від російської навали влаштувались до лав ЗСУ, щоб збирати для російських спецслужб розвідувальні дані про маршрути переміщення та місця базування західного озброєння.

Окрім того, днями були затримані хакери, які за завданням російських кураторів напередодні повномасштабного вторгнення армії РФ три дні "мінували" у Києві найбільші ТРЦ та один з університетів.

Нагадаємо, у Києві співробітники української контррозвідки викрили працівника підрозділу забезпечення Управління справами Апарату Верховної Ради України у співпраці з російськими спецслужбами. Шпигун мав встановити прослуховування у стінах парламенту. Подробиці — в нашому матеріалі.

Читайте також, як у Києві поліцейський вкрав автівку у військового і очолив банду шантажистів під час дії воєнного стану.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися