На Київщині чоловіки забили до смерті знайомого та закопали труп на подвір’ї

Що відомо про жорстоке вбивство

У Білоцерківському районі Київської області в одному з сіл сталося жорстоке вбивство. Подробиці злочину та про вирок вбивцям розповіли в обласній прокуратурі, передають "Коментарі".

Вбивство сталося в червні цього року. Троє чоловіків посварилися під час розпивання алкоголю у приміщенні житлового будинку. Двоє з учасників конфлікту почали бити свого знайомого кулаками та ногами. Потерпілому нанесли численні удари по голові та тулубу. Від отриманих травм чоловік помер. Тоді товариші по чарці вирішили сховати труп. Тіло вбитого чоловіка перенесли з будинку на подвір’я та закопали в компостній ямі.

Обох учасників вбивства затримали. За обвинувачення Таращанського відділу Білоцерківської окружної прокуратури суд визнав їх винними у спричиненні умисного тяжкого тілесного ушкодження, що спричинило смерть потерпілого. Одного чоловіка засуджено до восьми років тюрми, інший отримав покарання у вигляді семи років за ґратами.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що в Київській області затримали серійного викрадача елітних автівок, який орудував в різних регіонах України. Легендарний угонщик на прізвисько "Калаш" кілька місяців переховувався від слідства.

Нагадаємо, співробітники контррозвідки затримали російських шпигунів, які співпрацювали з ворожими військами під час окупації Київщини. Двоє мешканців Вишгородського району брали активну участь у "фільтраційних" заходах, катували дитину, а після звільнення Київщини від російської навали влаштувались до лав ЗСУ, щоб збирати для російських спецслужб розвідувальні дані про маршрути переміщення та місця базування західного озброєння.

Окрім того, днями були затримані хакери, які за завданням російських кураторів напередодні повномасштабного вторгнення армії РФ три дні "мінували" у Києві найбільші ТРЦ та один з університетів.

Також у Києві співробітники української контррозвідки викрили працівника підрозділу забезпечення Управління справами Апарату Верховної Ради України у співпраці з російськими спецслужбами. Шпигун мав встановити прослуховування у стінах парламенту. Подробиці — в нашому матеріалі.

Джерело: https://t.me/press_kobl/936


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


стас

21 серпня 2022, 11:09

може пора внести в уголовний кодекс підвищеня сроків увязненя до 20 років ,в нас саме гумане законодавство в европі і то суворіше,за вбивство ,за колоборанство за зраду максимальне

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися