На Оболоні озброєна банда скоїла зухвале розбійне пограбування

Подробиці злочину

В Оболонському районі Києва банда озброєних чоловіків вдерлися до приватного будинку на березі Дніпра та пограбували подружню пару. Про розбійний напад розповіли в столичній прокуратурі, передають "Коментарі".

Надзвичайна подія сталася на території кооперативу "Чорнобилець-Оболонь" в червні. Близько опівночі шестеро чоловіків вдерлися до будинку подружжя, зв’язали власників та погрожуючи зброєю вимагали гроші. Потерпілі віддали грабіжникам цінне майно, ювелірні прикраси та близько 1,3 мільйона гривень грошима.

Правоохоронці встановили особи двох з шести учасників розбійного нападу. Раніше не судимих чоловіків 1995 та 1998 років народження затримали. Під час обшуків в їхніх помешканнях вилучили золоті прикраси, гроші, гранати та вогнепальну зброю, а також інші речові докази. Зараз вирішують питання щодо обрання підозрюваним запобіжних заходів у вигляді арешту. Інших чотирьох спільників ще розшукують.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що подружжя пенсіонерів з Києва за схемою "ваш родич у лікарні" віддали шахраям майже 200 тисяч гривень. Поширеною шахрайською схемою скористалася 30-річна жінка та її спільник. Цей спосіб виманювання грошей використовують переважно серед літніх людей. Шахрайку затримали в Одесі, а її спільника, який отримував гроші від пенсіонерів, у Києві.

Нагадаємо, у Києві затримали шахрая при спробі зняти з банківського рахунку у столиці десятки мільйонів гривень. Одна з таких спроб раніше була успішною. Подробиці — в нашому матеріалі.

Нещодавно у Києві націоналізували майно та активи екснардепа на 600 мільйонів гривень. Наразі політик перебуває в розшуку та переховується в Росії. Народний депутат керував одним з найбільших в Україні підприємств із продажу транспорту, займався відчуженням нерухомості та захопленням підприємств. 

Читайте також, що в Київській області затримали серійного викрадача елітних автівок на прізвисько "Калаш".




Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Ермаков

22 серпня 2022, 16:34

В военное время должны быть жесткие законы к разбойникам и их должно выполнять государство

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися