Потужну нарколабораторію з арсеналом зброї викрили під Києвом (ФОТО)

Подробиці розповіли в поліції

Мешканець Київської області облаштував потужну нарколабораторію в одному з дачних будинків під Києвом та торгував оптовими партіями амфетаміну та метадону. Про затримання наркоторгівця розповіли в Департаменті боротьби з наркозлочинністю Національної поліції України, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, потужності нарколабораторії дозволяли щомісяця виготовляти близько 20 кілограмів метадону та амфетаміну. Наркотики власник "виробництва" збував довіреним "клієнтам" оптовими партіями у Киэвы та Київській області. Окрім наркотичних речовин, поліцейські вилучили у нього велику кількість зброї, гранат та набоїв.

Раніше судимий 44-річний уродженець Боярки заробляв на торгівлі наркотиками понад мільйона гривень щомісячно. Під час обшуків за місцем його проживання та за місцем розташування нарколабораторії вилучили близько кілограма готового метадону, ще 15 кілограмів метадону на завершальному етапі синтезу, понад кілограм амфетаміну, більше 100 літрів і 70 кілограмів різноманітних прекурсорів, лабораторне обладнання та електронні ваги. У підвалі гаражу наркоторгівця знайшли цілий арсенал зброї.

Орієнтовна вартість вилучених наркотиків та психотропів за цінами "чорного" ринку становить понад 10 мільйонів гривень. Рецидивіста затримали та повідомили про підозру у незаконному виробництві та збуту наркотиків в особливо великих розмірах. Наркоторгівцю загрожує до 12 років тюрми з конфіскацією майна.

Нагадаємо, у Києві затримали двох наркоділків із "товаром" на мільйони гривень. Схему збуту психотропних речовин налагодили 22-річні харків'яни. У посилках нібито із косметикою знайшли зіп-пакети з PVP. У рюкзаку іншого затриманого наркоділка виявили кілька кілограмів психотропів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому районі Києва затримали торговця наркотиками, які він ховав у солодощах. Киянин зберігав наркотики вдома. Наркотичні та психотропні речовини фасував і в пакунках із цукерками відправляв поштою клієнтам.

Читайте також, як російські кримінальні авторитети намагалися вступити до тероборони Києва та що з цього вийшло.

Читайте также