Відомого серед бомонду торгівця кокаїном затримали у Києві (ВІДЕО)

Подробиці затримання та арешту

На центральній вулиці Києва затримали відомого серед столичного бомонду торговця кокаїном. Подробиці затримання та арешту розповіли в поліції і в прокуратурі, передають "Коментарі".

Наркоторгівця затримали на Хрещатику у вівторок, 23 серпня. В нього знайшли 23 згортки з розфасованим кокаїном та гроші за вже проданий "товар". Правоохоронці ім’я затриманого не називають, але журналісти, один з яких був свідком затримання, впізнали в торговці кокаїном бізнесмена Юрія Чернецького. Два роки тому 48-річного киянина вже затримували через торгівлю наркотиками, але відпустили під заставу у два мільйони гривень.

За словами начальника столичної поліції Івана Вигівського, перед затриманням у Чернецького зробили кілька оперативних закупок наркотиків. Його діяльність ретельно документували, а при затриманні вилучили речові докази.

"Ми також провели санкціонований обшук у помешканні киянина, у результаті якого вилучили набої, пакетики для фасування, електронні ваги та автомобілі", — зазначив Вигівський.

Вартість вилученого кокаїну оцінили у п’ять тисяч доларів США. Фігуранту кримінальної справи оголосили підозру у торгівлі наркотиками. Йому загрожує до десяти років тюрми з конфіскацією майна. В прокуратурі Києва повідомили, що за рішенням суду бізнесмена Юрія Чернецького заарештували з альтернативою внесення застави у розмірі майже чотири мільйони гривень. Заходи із встановлення каналів надходження наркотиків та кола можливих спільників тривають.

у Києві затримали двох наркоділків із "товаром" на мільйони гривень. Схему збуту психотропних речовин налагодили 22-річні харків'яни. У посилках нібито із косметикою знайшли зіп-пакети з PVP. У рюкзаку іншого затриманого наркоділка виявили кілька кілограмів психотропів.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому районі Києва затримали торговця наркотиками, які він ховав у солодощах. Киянин зберігав наркотики вдома. Наркотичні та психотропні речовини фасував і в пакунках із цукерками відправляв поштою клієнтам.

Читайте також, як російські кримінальні авторитети намагалися вступити до тероборони Києва та що з цього вийшло.

Читайте также