У Києві засуджено жінку, яка розчленувала чоловіка та намагалась спалити

Подробиці вбивства розповіли в прокуратурі

Засуджено жінку, яка розчленувала тіло чоловіка та щоб приховати тяжкий злочин, намагалася спалити рештки у лісі. Про це повідомили у Київській міській прокуратурі, передають "Коментарі".

Жахливе вбивство сталося в Дніпровському районі Києва два роки тому. Слідство встановило, що в квартирі 39-річного киянина власник посварився з 34-річною жінкою. Внаслідок конфлікту жінка нанесла йому важку травму, від якої чоловік через деякий час помер.

Коли вбивця усвідомила наслідки вчиненого, то вирішила приховати сліди злочину. Жінка розчленувала тіло чоловіка та відвезла рештки до лісосмуги. В одній з лісопаркових зон Києва вона намагалася спалити рештки вбитого. Там її затримали правоохоронці. За жорстоке умисне вбивство Дніпровський районний суд столиці засудив жінку до восьми років тюрми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Білоцерківському районі Київської області в одному з сіл сталося жорстоке вбивство. Троє чоловіків посварилися під час розпивання алкоголю у приміщенні житлового будинку. Двоє з учасників конфлікту до смерті забили свого знайомого кулаками та ногами. Тіло вбитого чоловіка перенесли з будинку на подвір’я та закопали в компостній ямі. Обох вбивць засуджено.

Нещодавно співробітники контррозвідки затримали російських шпигунів, які співпрацювали з ворожими військами під час окупації Київщини. Двоє мешканців Вишгородського району брали активну участь у "фільтраційних" заходах, катували дитину, а після звільнення Київщини від російської навали влаштувались до лав ЗСУ, щоб збирати для російських спецслужб розвідувальні дані про маршрути переміщення та місця базування західного озброєння.

Нагадаємо, в Подільському районі Києва стався вибух в одному з будинків на житловому масиві Виноградар. Мешканці будинку на вулиці Василя Порика викликали наряд поліції через шум та крики з сусідньої квартири. Власник оселі зачинився у квартирі, поводився агресивно та погрожував підірвати гранату. Правоохоронці евакуювали мешканців будинку та почали перемовини з озброєним чоловіком. Однак киянин поводився неадекватно, лаявся та кричав, а згодом підірвав гранату. 

Читайте також, як на Трухановому острові пораненому чоловіку вдалось втекти від вбивць.

Читайте также