В селі під Києвом жінка зарізала свого чоловіка (ФОТО, ВІДЕО)

Подробиці розповіли в поліції

У селі Димер, що неподалік Києва, мешканка села вдарила свого чоловіка ножем у груди та намагалася приховати вбивство. Про це розповів начальник Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

Мешканка села Димер сама зателефонувала до поліції. Вона спочатку заявила, що виявила свого цивільного чоловіка мертвим з різаною раною у грудях. На місці події правоохоронці встановили, що між парою сталася сварка, під час якої жінка вдарила чоловіка ножем у груди.

"Не витримала, схопила ніж і вдарила його", — зізналась у вбивстві 49-річна жінка з Димера.

До цього селянка намагалася запевнити поліцію, що нібито чоловік прийшов вночі побитий та вже з пораненням.

"Трагічний фінал подружньої сварки і гострих образ. Одна фатальна мить і 54-річний чоловік загинув. І хоча спочатку господиня намагалась приховати свій злочин, вдавала, що знайшла коханого з різаною раною в грудях, та ввести слідство в оману не змогла", — прокоментував керівник Національної поліції в Київській області Андрій Нєбитов.

Поліцейський додав, що "жіноча лють інколи настільки руйнівна, що наслідки її, без перебільшення, смертоносні".

Мешканку Димера затримали та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За умисне тяжке тілесне ушкодження, що привело до смерті чоловіка, їй оголосили підозру. Затримані загрожує до десяти років тюрми.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися