У Києві за вбивство знайомого затримали кримчанина (ВІДЕО)

Подробиці злочину розповіли в поліції

У Києві затримали уродженця Криму за підозрою в умисному вбивстві знайомого. Про це розповів начальник слідчого відділення відділу №1 Дарницького управління поліції Дмитро Жидкий, передають "Коментарі".

За його словами, затриманий киянин деякий час проживав у Дарницькому районі столиці у вагончику на території металобази. Разом з ним там мешкали 24-річна жінка та його знайомий. Чоловіки часто вживали разом алкоголь та сварились.

"Під час чергового застілля на ґрунті ревнощів до спільної знайомої між чоловіками виникла бійка, у ході якої зловмисник задушив товариша мотузкою. Аби приховати сліди злочину, чоловік викопав неподалік яму та закопав тіло потерпілого", — розповів начальник слідчого відділення відділу №1 Дарницького управління поліції Дмитро Жидкий.

До поліції звернувся знайомий вбитого. Він повідомив правоохоронцям, що чоловік декілька днів не з’являється за місцем проживання та не виходить на зв'язок. На місце виїхали оперативники карного розшуку та слідчі. Правоохоронці вилучили знаряддя вбивства та інші речові докази. Уродженця Криму 1975 року народження затримали та помістили в ізолятор тимчасового тримання.  Затриманому загрожує до п’ятнадцяти років тюрми.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у селі Димер місцева мешканка вдарила свого чоловіка ножем у груди та намагалася приховати вбивство. Жінка сама зателефонувала до поліції. Спочатку заявила, що виявила свого цивільного чоловіка мертвим з різаною раною у грудях, але потім зізналася у злочині.

Нагадаємо, співробітники контррозвідки затримали російських шпигунів, які співпрацювали з ворожими військами під час окупації Київщини. Двоє мешканців Вишгородського району брали активну участь у "фільтраційних" заходах, катували дитину, а після звільнення Київщини від російської навали влаштувались до лав ЗСУ, щоб збирати для російських спецслужб розвідувальні дані про маршрути переміщення та місця базування західного озброєння.

Читайте також і дивіться відео, як у центрі Києва через сварку з дружиною чоловік потрощив бейсбольною битою чужий автомобіль.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися