Десятки протитанкових мін вилучили у бійця тероборони в Києві (ФОТО)

Подробиці розповіли в прокуратурі

У Києві у бійця одного з батальйонів Сил територіальної оборони вилучили арсенал зброї з десятками протитанкових мін. Про це повідомили у Спеціалізованій прокуратурі у військовій та оборонній сфері Центрального регіону, передають "Коментарі".

Старший лейтенант зберігав вогнепальну зброю, боєприпаси та десятки протитанкових мін на складі комерційного підприємства у Києві. Під час обшуку у приміщеннях складу знайшли 73 протитанкові міни, 44 детонатори, чотири протипіхотні міни, автомат та набої до вогнепальної зброї.

Офіцера територіальної оборони столиці затримали в Оболонському районі Києва. Старшому лейтенанту готують підозру у незаконному зберіганні зброї, боєприпасів та вибухових пристроїв. Військовому загрожує від трьох до семи років тюрми.

Нагадаємо, в Подільському районі Києва стався вибух в одному з будинків на житловому масиві Виноградар. Мешканці будинку на вулиці Василя Порика викликали наряд поліції через шум та крики з сусідньої квартири. Власник оселі зачинився у квартирі, поводився агресивно та погрожував підірвати гранату. Правоохоронці евакуювали мешканців будинку та почали перемовини з озброєним чоловіком. Однак киянин поводився неадекватно, лаявся та кричав, а згодом підірвав гранату.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що з початку введення воєнного стану у Київській області в поліції видали населенню майже 700 одиниць зброї, з яких третину вже повернуто. Цифри кількості зброї в регіоні значно відрізняються від цих показників у Києві. Кияни неохоче повертають отриману зброю — з 6,5 тисяч одиниць здали лише тисячу. 

Нещодавно у Деснянському районі Києва виявили одне з добровольчих формувань територіальної оборони, учасники якого незаконно зберігали арсенал зброї та боєприпасів. Подробиці спецоперації — в нашому матеріалі.

Читайте також, що під виглядом добровольців у Києві діяла банда під керівництвом російського агента.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


ЦУКЕН

30 серпня 2022, 05:49

НУ вот нахрена тебе МОН-200 -ДЕБИЛ

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися