Мережу підпільних гральних зал закрили у Києві (ФОТО)

Подробиці розповіли в поліції і прокуратурі

У столиці припинили роботу мережі підпільних гральних закладів, що працювали в різних районах Києва. Про нелегальний бізнес розповіли в Київській міській прокуратурі і в поліції, передають "Коментарі".

За результатами тривалих слідчих дій викрили розгалужену мережу підпільних гральних закладів у Києві та тринадцять осіб, які забезпечували її роботу. Чотири гральні зали працювали в різних районах столиці із забезпеченням суворої конспірації. Кожне з приміщень було оформлено на підставних осіб. Зали обладнані комп’ютерами, системою відеоспостереження, меблями, інтернет-зв’язком та місцями для відпочинку клієнтів.

Персонал у закладах підбирали після ретельної перевірки. Люди працювали позмінно без офіційного працевлаштування. Для заохочення гравців їх безкоштовно пригощали напоями та дозволяли грати в борг. Дохід одного грального закладу становив близько одного мільйона гривень на місяць.

Під час обшуку приміщень вилучили десятки одиниць комп’ютерної техніки з відповідним програмним забезпеченням, "чорну бухгалтерію", мережеве обладнання та інші речові докази.

В поліції Києва уточнили, що організував незаконний бізнес 43-річний уродженець Вінниччини. Він забезпечував фінансування мережі та координував дії інших учасників нелегального бізнесу. Чоловіку допомагали четверо співорганізаторів та ще восьмеро спільників. Жінки працювали адміністраторами та касирами, а чоловіки забезпечували роботу комп’ютерів для безперервного доступу до азартних ігор, а також займалися охороною закладів.

Усім тринадцяти учасникам злочинної організації оголосили підозри. Слідчі дії у кримінальному провадженні тривають.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися