В Бучі в гаражі вбили і спалили людей: подробиці (ФОТО)

Про черговий воєнний злочин окупантів стало відомо поліції

В Бучі російські окупанти стратили і спалили в гаражі мирних мешканців. Про воєнний злочин розповів начальник Національної поліції Київської області Андрій Нєбитов, передають "Коментарі".

За його словами, правоохоронці виявили рештки щонайменше двох вбитих російськими окупантами мирних мешканців в одному із гаражів Бучі.

"Під час відпрацювання в гаражному боксі виявили решки спалених людей. Приміщення гаражу також повністю вигоріло. За свідченнями місцевих жителів, під час ворожої окупації  російські військові вбили тут кількох мирних осіб", — повідомив Нєбитов.

Начальник Національної поліції Київської області поінформував, що на місці злочину правоохоронці також знайшли дві ланцюжки, хрестик, шестикутну зірку, заколку та три ключі на металевому тримачі.

"Якщо ви впізнали речі і маєте інформацію про загиблих, телефонуйте на спецлінію "102", — закликав очільник главку поліції Київської області.

Нєбитов оприлюднив фото з місця скоєння злочину.

 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на території Бучанської громади виявили закатованого і вбитого російськими окупантами мирного мешканця. Чоловіку зав’язали руки, вдягнули на голову чохол і стратили. Тіло знайшли на колишніх позиціях російських військових в Здвижівці. Поліція закликала допомогти опізнати особу жертви.

Нагадаємо, за час окупації на території Бучанської громади загинуло понад чотири сотні мирних мешканців, з них особи майже вісімдесят померлих поки що невідомі. Під номерними табличками на цвинтарі у Бучі 76 могил.

Читайте также