У Києві чоловік напав із ножем на оператора АЗС

Він вдарив ножем у руку 53-річного оператора

Київські поліцейські затримали підозрюваного у хуліганстві, який напав із ножем на оператора АЗС. Він вимагав у працівників заправки наповнити паливом його бутель з під води, що заборонено правилами АЗС.

Про це повідомляє столична поліція. 

Отримавши відмову, він вдарив ножем у руку 53-річного оператора автозаправної станції. До поліції надійшло повідомлення про те, що на території однієї з автозаправних станцій Дніпровського району невідомий чоловік вдарив ножем оператора АЗС. На місце події виїжджала слідчо-оперативна група територіального управління поліції.

На місці події правоохоронці виявили 20-річного уродженця Хмельниччини. Відразу після скоєного, його на місці затримали працівники охоронної компанії. Встановлено, що правопорушник вимагав у працівників заправки наповнити паливом його бутель з під води, що заборонено правилами АЗС. Відтак, отримавши відмову, він дістав з кишені ніж та вдарив ним у руку 53-річного оператора автозаправної станції. Лікарі швидкої надали постраждалому допомогу на місці події. 

Нападника затримали і йому загрожує позбавленні волі на строк від трьох до семи років.

Нагадаємо, київський Деснянський суд засудив киянина за жорстоке вбивство співмешканки. Чоловік ножем наніс 23 удари потерпілій.



Читайте также