У Київській області реєструють на гуманітарну допомогу

Хто та як може зареєструватися на отримання гуманітарної допомоги

У Гостомельській громаді сьогодні, 9 травня, проводять реєстрацію на гуманітарну допомогу. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Гостомельської селищної військової адміністрації Бучанського району Київської області.

“До уваги батьків! 9 травня, відбудеться попередня реєстрація для отримання гуманітарної допомоги у вигляді підгузків від Міжнародного медичного корпусу”, - повідомили у селищній адміністрації. 

Зареєструватися на отримання допомоги можна за телефоном: 098 343 53 12

Години реєстрації: з 9:00 до 12:00 

“Зауважимо, допомога розрахована для 35 родин”, - попередили у селищній раді. 

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Бородянській громаді на території Київської області можна буде отримати безкоштовну допомогу — йдеться про правові послуги юристів. Про це стало відомо з офіційного повідомлення виконавця голови громади Ірини Захарченко. За її словами, консультації надаватимуть у центрі надання адміністративних послуг Бородянської селищної ради (2 поверх), смт Бородянка, Київська область. Щовівторка та п'ятниці з 9:30 до 16:30 без перерви.

Детальніше про умови отримання правової допомоги можна дізнатися за посиланням.

Також у Фастові на території Київської області можна буде отримати безкоштовну допомогу – йдеться про медичні послуги.

Під час заходу можна пройти скринінгове анкетування щодо факторів ризику і симптомів, що свідчать про туберкульоз, і виміряти артеріальний тиск, перевірити рівень глюкози в крові, вакцинуватися, визначити індекс маси тіла.

Читайте также