Мешканець Ірпеня забив до смерті людину та сховав тіло (ФОТО)

Що відомо про жахливе вбивство

На Київщині затримали 31-річного чоловіка за жорстоке вбивство людини. Подробиці розповіли в регіональній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, вбивство сталося 21 серпня. Мешканець Ірпеня вирішив помститися 40-річному чоловіку за конфлікт з його сестрою.

"Між чоловіками зав'язалася суперечка, яка згодом переросла в бійку. Лиходій бив знайомого руками, ногами й табуреткою по голові, шиї та тулубу. Від отриманих травм чоловік загинув на місці. Аби приховати злочин, зловмисник переніс тіло до льоху", — розповіли в поліції Київської області.

За фактом умисного нанесення тяжких тілесних ушкоджень, що спричинили смерть людини, мешканцю Ірпеня оголосили підозру. За жорстоке вбивство та спробу приховати злочин ірпінцю загрожує до десяти років тюрми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що на території Бучанської громади виявили закатованого і вбитого російськими окупантами мирного мешканця. Чоловіку зав’язали руки, вдягнули на голову чохол і стратили. Тіло знайшли на колишніх позиціях російських військових в Здвижівці. Поліція закликала допомогти опізнати особу жертви. 

Нагадаємо, у Києві довелося зупиняти метро через те, що людина кинулась під поїзд. Надзвичайна подія сталася на станції метро "Дарниця". Чоловік отримав травми несумісні з життям. 

Читайте також, що у Дніпровському районі Києва неповнолітній хлопець вбив вітчима на очах у членів родини.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися