У Києві хлопець до смерті забив вітчима на очах членів родини (ВІДЕО)

Подробиці розповіли в поліції

У Дніпровському районі Києва неповнолітній хлопець вбив свого родича на очах у членів родини. Про вбивство розповіли у столичній поліції, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, надзвичайна подія сталася на подвір’ї приватного будинку на вулиці Алматинській. Під час сварки з вітчимом 17-річний хлопець схопив металеву палицю та декілька разів вдарив його по голові та тулубу. Свідками події стали інші члени родини, які зателефонували до "швидкої".

Від отриманих травм чоловік помер, по приїзду лікарі лише констатували смерть. Пасинка поліцейські затримали на місці події. За скоєне вбивство заарештованому юнаку загрожує до п’ятнадцяти років тюрми. Тіло 46-річного киянина направили на судово-медичну для встановлення остаточної причини смерті. З місця події слідчі вилучили ймовірне знаряддя злочину та інші речові докази, які також направлено на експертні дослідження. Досудове слідство триває.


Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Дарницькому районі Києва затримали кримчанина за підозрою в умисному вбивстві. Він деякий час проживав у вагончику на території металобази. Разом з ним там мешкали 24-річна жінка та його знайомий. Чоловіки часто вживали разом алкоголь та сварились. Між чоловіками сталася бійка, під час якої кримчанин задушив товариша мотузкою, а потім закопав труп неподалік.

Нагадаємо, у Києві компанія молодиків жорстоко побила перехожого. Від отриманих травм потерпілий помер у лікарні. Про бійку у центрі столиці в поліцію заявив очевидець. На Поштовій площі четверо хлопців гуртом накинулись на киянина. Молодики били чоловіка навіть після того, як він впав на землю та втратив свідомість, а потім втекли до метро. Столичні оперативники затримали усіх — це 18-річні мешканці Києва, студенти столичних вишів.

А у селі Димер місцева мешканка вдарила свого чоловіка ножем у груди та намагалася приховати вбивство. Жінка сама зателефонувала до поліції. Спочатку заявила, що виявила свого цивільного чоловіка мертвим з різаною раною у грудях, але потім зізналася у злочині.

Читайте також і дивіться відео, як у центрі Києва через сварку з дружиною чоловік потрощив бейсбольною битою чужий автомобіль.



Підписуйтесь на наш Telegram-канал, щоб першими дізнатися про найважливіші події!


Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися