У центрі Києва студенти до смерті забили перехожого

Подробиці розповіли в поліції

У Подільському районі Києва компанія молодиків жорстоко побила перехожого, який від отриманих травм помер у столичній лікарні. Про надзвичайну пригоду розповіли в поліції Києва, передають "Коментарі".

За даними правоохоронців, про бійку у центрі столиці в поліцію заявив очевидець. Перехожий бачив, що на Поштовій площі стався конфлікт між чоловіком та компанією молодиків, що переріс у бійку.

Четверо 18-річних хлопців гуртом накинулись на 34-річного киянина. Молодики били чоловіка навіть після того, як він впав на землю та втратив свідомість, а далі втекли до метро. Столичні оперативники затримали двох підозрюваних у підземці, а інших — за дві години за їхнім місцем проживання. Усі затримані — мешканці Києва та студенти столичних вишів. 

Потерпілого чоловіка доставили у лікарню. В медичному закладі лікарі декілька днів боролись за його життя, але отримані травми виявились несумісними з життям. Киянин помер у лікарні.

Затриманим за смертельне побиття чоловіка молодикам оголосили підозри. На час досудового розслідування вони перебуватимуть під вартою. Двоє заарештованих отримали можливість вийти під застави. Фігурантам кримінальної справи загрожує до десяти років тюрми.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у селі Димер місцева мешканка вдарила свого чоловіка ножем у груди та намагалася приховати вбивство. Жінка сама зателефонувала до поліції. Спочатку заявила, що виявила свого цивільного чоловіка мертвим з різаною раною у грудях, але потім зізналася у злочині.

Нагадаємо, у Дарницькому районі Києва затримали кримчанина за підозрою в умисному вбивстві. Затриманий деякий час проживав у вагончику на території металобази. Разом з ним там мешкали 24-річна жінка та його знайомий. Чоловіки часто вживали разом алкоголь та сварились. На ґрунті ревнощів між чоловіками сталася бійка, під час якої кримчанин задушив товариша мотузкою, а потім закопав труп неподалік.

Читайте також і дивіться відео, як у центрі Києва через сварку з дружиною чоловік потрощив бейсбольною битою чужий автомобіль.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися